Prva prozivka

Krenuo GOŠK: "Nećemo najavljivati velike stvari, ali za ostanak se nećemo boriti"

U ponedjeljak je s pripremama za novu prvoligašku sezonu krenuo GOŠK iz Gabele.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2021. u 18:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prvoj prozivci treneru Ivanu Bubalu odazvalo se 24 igrača kojima su se obratili predsjednik kluba Lujo Ilić i direktor Andrija Jurković. Budući da su se prošle sezone "opekli" i najavljivali Premijer ligu, a onda borili za ostanak, Ilić i Jurković suzdržali su se velikih najava, a samo je Ilić poručio da se ove sezone za ostanak "neće boriti".
 
Što se trenera Bubala tiče on bi da sve ide svojim tijekom.
 
"Moja je želja da idemo iz pobjede u pobjedu, da otvorimo sezonu na najbolji način, a onda da nam te pobjede daju elan. Ako tako bude onda je sve otvoreno, pa i napad na titulu", kazao je Bubalo uoči prvog treninga.
 
Gabeljani će trenirati na svom stadionu, a onda sele na Kupres gdje će imati dvije utakmice s novim prvoligašima, Gradinom i Tomislavom. Prije toga imat će i jednu utakmicu sa Zrinjskim.
 
"Jakirović me zamolio da igramo s njima u subotu, nama to nije baš adekvatan termin za početak priprema, ali rezultat je ionako u drugom planu. Iskoristit ćemo te utakmice da vidimo na koga možemo računati ozbiljnije, te da se spremimo i nastavimo onako kako smo stali u prošloj sezoni", dodao je Bubalo.
 
Bljesak.info / GOŠK krenuo s pripremama
 
Na prvom treningu je bilo novih lica, poput Srđana Vulića, Adnana Bobića ili Salke Jazvina, a Bubalo očekuje još pojačanja.
 
"Vidio sam među igračima i šest, sedam juniora za koje očekujem da se neki od njih nametnu. Dobro bi nam došao još koji igrač prema naprijed, jer ostali smo bez Haračića, prvog strijelca lige, a to nije lako nadomjestiti. Hendikep je i povratak u Zrinjski Savića i Čoke, ali nadam se da ćemo postići dogovor sa Zrinjskim, da nam daju neke igrače na koje ne računaju ove sezone. Tamo bi imali manju minutažu, a nama bi jako dobro došli", zaključio je Ivan Bubalo.
Kopirati
Drag cursor here to close