Nije prepotencija

Kranjčar: Skupina preko koje možemo do europskog proljeća

Sport / Nogomet | 25. 08. 2016. u 19:56 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus, Sevilla i Lyon zapali su Dinamo u skupini Lige prvaka. Odreda atraktivni, ali trener Zlatko Cico Kranjčar smatra i prolazni protivnici.

"Mislim da je ždrijeb jako atraktivan i dobar. Imamo protivnike s kojima bismo mogli dobro odigrati i napraviti dobar rezultat. Sigurno da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice skupine tražiti određene rezultate za proljeće”, rekao je Dinamov strateg.

“Ono što sam nagovijestio kad sam došao prije dva mjeseca u klub je to da želim da Dinamo dočeka proljeće u Europi. Mislim da nam ova grupa daje nadu."

Ipak, izrazio je Cico nadu i da će mu čelništvo koje je rasprodalo najbolje igrače uskoro dovesti i koje novo ime koje će kvalitetu podoći na višu razinu. 

"Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i da ćemo biti ravnopravni konkurentima u skupini. Sevilla je trostruki pobjednik Europa lige, imamo u grupi jaki Juventus i Lyon.”

“Mislim da imamo dobru grupu i da se možemo nositi sa sva tri kluba. Nije to prepotentno, nego realno i objektivno. Bit ćemo još bolji, podignut ćemo formu i uz dolazak još par kvalitetnih igrača imamo pravo računati na proljeće. To je moja vizija", zaključio je Kranjčar. 

Kopirati
Drag cursor here to close