Nakon slavlja u Skoplju

Kranjčar ostao oprezan

Sport / Nogomet | 13. 07. 2016. u 12:19 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo se iz Skoplja vratio s 2:1 u džepu, što je zadovoljilo šefa struke Zlatka Cicu Kranjčara, ali gard uoči uzvrata u Maksimiru nije spustio. 

Nemanja Mijušković je u 21. minuti ovorio listu strijelca autogolom, Marko Rog u 30.povećao prednost, a jedini strijelac 'pravog pogotka' za Vardar bio je Hovhannes Hambartsumjan (54.).

Hrvatski prvak tako se dokopao vrijednih gostujućih 2:1 i uzvrat 2. pretkola Lige prvaka čeka mirniji, ali ne i do kraja spokojan. 

“Dobro smo ušli u utakmicu. Nametnuli smo ritam, a Vardar je pokazao da zna zaprijetiti iz kontri što su i uspjeli”, rekao je nakon trijumfa Kranjčar. 

“Mi smo igrali svoju igru, poveli i zasluženo na odmor odnijeli dva pogotka. U drugom dijelu se igralo dosta otvoreno, mislim da smo mogli utakmicu riješiti i prije još kojim golom iako su oni pogodili stativu i prečku. Kada se pogleda cijeli dojam mislim da smo bili bolji i zasluženo odnijeli pobjedu”. 

Oprez ga ipak nije u potpunosti napustio...

“Znali smo da je Vardar jako dobra momčad, ali vidi se iskustvo i da je Dinamo ipak za nijansu bolji. Imamo veliku prednost i svjesni smo toga, ali isto tako moramo biti oprezni i ne smijemo dozvoliti Vardaru da nas iznenadi”, zaključio je. 

Uzvrat se u u Zagrebu igra u srijedu 20. srpnja. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close