Na korak od skupina

Kranjčar očekuje defanzivan Salzburg

Sport / Nogomet | 23. 08. 2016. u 11:35 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Salzburg u prvoj utakmici ostavio dojam vrlo snažnog protivnika koji je Dinamo u Maksimiru namučio i na kraju ga ostavio u rezultatskom minusu zbog primljenog gola kod kuće (1:1), trener Dinama Zlatko Kranjčar ne očekuje goropadnu igaru Austrijanaca u uzvratu. 

”Svi razmišljamo samo o Ligi prvaka, a o Europa ligi možemo razmišljati tek nakon što napravimo sve za Ligu prvaka. Ako ne uđemo to može biti sportski neuspjeh ili nesreća, ali nikako tragedija”, rekao je strateg Modrih uoči sutrašnjeg uzvrata u Austriji, nakon kojeg ćemo saznati hoće li Dinamo u skupine Europske, ili Lige prvaka.

“Ulazimo s velikom nadom i uvjerenjem da možemo ostvariti dobar rezultat i ući u grupu najljepšeg natjecanja. Sigurno ćemo sve napraviti da se i psihološki pripremimo, da izgledamo kvalitetno, dobro i goropadno.”

“Svi su igrači zdravi, imamo slatke brige i iskoristit ću današnji dan da razmislim o konačnoj odluci o sastavu. Taktiku ćemo napraviti s organiziranim napadom i zatvaranjem igre u sistemu kad nemamo loptu u posjedu. Očekujem da će Salzburg krenuti oprezno, čak možda i defanzivno kao u Zagrebu, a mi ćemo imati prednost da kroz posjed lopte, dobar pas i protok dubinske lopte dođemo do situacije i prilike za Soudanija, Roga i Fernandesa”, zaključio je Kranjčar. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close