Doigravanje

Kranjčar: Ne želim Olympiakos

Sport / Nogomet | 03. 08. 2016. u 07:03 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar nije se puno zadržavao na prolasku u doigravanje Lige prvaka, već se okrenuo idućem izazovu.

“Moram reći da sam očekivao ovakvu utakmicu”, rekao je nakon 1:0 u Tbilisiju i konalčnih 3:0 protiv gruzijskog imenjaka.

“Zato sam rekao da moramo biti oprezni. Pripremili smo se dobro u smislu defanzive, Benković i Jonas su dobro odradili posao. Imali smo skok i visinu i mislim da možemo samo žaliti za nekim šansama. Igra domaćina je bila preskakanje visokim loptama i mislim da smo bili na nivou”, dodao je strateg Modrih.

Osiguran je deseti uzastopni plasman u skupine nekog UEFA-inog Kupa, ali jasno da se u taboru hrvatskog prvaka ne žele zadovoljiti Europskom ligom.

Žele otići do kraja kvalifikacija u Ligi prvaka, a Kranjčar zna - koga ne želi za protovnika.

"Ne želim Olympiakos iz grupe koju možemo dobiti u ždrijebu. Ipak, mislim da smo dobra ekipa i da se možemo nositi sa svakim klubom. Naravno da bismo htjeli dobiti lakšeg protivnika”, rekao je.

Dinamo nije nositelj, a to može postati ako večeras ispadnu dva od sljedećih nositelja: Olympiakos, Salzburg, Celtic i Legia.

Kao potencijalni protivnici već čekaju APOEL i Viktoria, koji su također uspješno odradili svoje duele u 3. pretkolu.

Ždrijeb 4. pretkola Lige prvaka bit će održan u petak. 

Kopirati
Drag cursor here to close