Vatreni se raspištoljili

Kramarić: Finci će nakon Kosova pripaziti

Sport / Nogomet | 07. 10. 2016. u 07:32 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo je tko očekivao uvjerljivu pobjedu,a kamoli 6:0 Hrvatske protiv Kosova u Skadru. Iznenađeni se donekle i Čačićevi igrači.

“Moram priznati da nismo očekivali ovako veliku pobjedu, odigrali smo dobro, možda u nekim trenucima malo lošije, no uvijek ima prostora za napredak”, rekao je Realovac Mateo Kovačić.

“Bila je to dosta teška utakmica, a bitna su tri boda. Ova utakmica je već zaboravljena, idemo na Finsku. Najbitnija je pobjeda i momčadski duh, to smo danas pokazali. Sada treba prespavati ovu utakmicu, pobijedili smo, iscrpili se i treba se regenerirati za nedjelju i idemo po nova tri boda u dvoboju s Finskom”, dodao je.

Andrej Kramarić bio je jednako oduševljen.

“Bio je gušt igrati, posebno kada pobijediš na ovakav način. Postigli smo ono što smo tražili, sreća da smo krenuli s ranim pogotkom, poslije je bilo puno lakše. Naravno da mi je bilo lijepo igrati od prve minute i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu”, poručio je Hoffenheimov ofenzivac.

“Nadam se da smo sačuvali energiju za Finsku. Sigurno da će to biti drugačija i puno teža utakmica. Oni će vidjeti ovih šest golova i više će se braniti, a nadam se samo da ćemo nastaviti igrati kao što smo danas prezentirali”, zaključio je Kramarić.

Kopirati
Drag cursor here to close