Sad ili nikad

'Kraljevi' Mbappeu postavili ultimatum

Mbappe se nalazi na raskrsnici karijere.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2022. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappe je nogometaš o kojem se najviše priča posljednjih dana, pogotovo nakon maestralne partije u osmini finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Mbappe se nalazi na raskrsnici karijere. Pritišću ga Real Madrid i PSG. Žele odgovore što prije. U Parizu bi ga objeručke zadržali, a u Madridu prihvatili.

Ugledni britanski list Times je objavio vijest da je Real Madrid pred Mbappea postavio jasan ultimatum i da više neće biti povratka nazad.

Navodno su Kraljevi poručili Mbappeau da ubrzo donese odluku i pristane na transfer u Real Madrid, u protivnom će njegovi dječački snovi da zaigra u dresu Los Blancosa zauvijek nestati.

Na neki način je Mbappeu "zaprijećeno" da što prije odluči jer se u Madridu žele fokusirati na dovođenje neke druge svjetske zvijezde.

Bojazan u Madridu je opravdan, PSG čini sve da zadrži 22-godišnjaka. Ponuđeno mu je čak 25 milijuna eura samo da pristane na potpis.

Osim toga obećani su mu raznorazni bonusi i ustupci. Ponuđen mu je i kratkotrajni ugovor od dvije godine uz godišnju plaću od 60 milijuna samo da ostane.

Plan gazdi PSG-a je da u svom timu imaju Messija, Neymara i Mbappea, možda i tri najveće zvijezde predstojećeg Svjetskog prvenstva u Kataru što bi bila odlična promocija za pariški klub.

S druge strane u Realu su pomislili da je posao završen sa ponuđenom plaćom od 50 milijuna eura. Na ljeto 2017. godine Mbappe je izabrao Svece ispred Kraljeva, u Madridu se nadaju da se isti scenarij neće ponoviti, piše Sportsport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close