PSG potvrdio

Kraj sezone za Neymara: Brazilac mora na operaciju skočnog zgloba

Neymar će propustiti utakmicu osmine finala Lige prvaka u gostima kod Bayernu Minhena koja je na programu u srijedu i bit će operiran narednih dana u bolnici u Dohi, u Kataru
Sport / Nogomet | 06. 03. 2023. u 20:09 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski nogometaš i napadač Paris Saint-Germaina, Neymar bit će podvrgnut operaciji na desnom skočnom zglobu zbog čega će biti izvan terena do četiri mjeseca i propustiti ostatak sezone, priopćio je u ponedjeljak francuski klub, prenosi Anadolija.

Neymar će propustiti utakmicu osmine finala Lige prvaka u gostima kod Bayernu Minhena koja je na programu u srijedu i bit će operiran narednih dana u bolnici u Dohi, u Kataru, priopćio je pariški klub.

“Neymar je pokazao nekoliko slučajeva teške nestabilnosti desnog skočnog zgloba. Nakon najnovijeg slučaja istegnuća 20. veljače, medicinski tim PSG-a preporučio je operaciju ligamenta kako bi se problem trajno riješio. Svi eksperti sa kojima smo se posavjetovali potvrdili su potrebu za ovakvim zahvatom”, navodi se u priopćenju PSG-a.

Neymar se posljednji put ozlijedio u veljači u pobjedi od 4:3 nad Lilleom u francuskoj ligi. Ozlijedio je desni skočni zglob i u prvom meču Brazila na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali se uspio vratiti na turnir.

Ovo nije prvi put da brazilski napadač propušta važne utakmice francuskog kluba. Brazilac je više puta bio izvan terena zbog ozljeda stopala, prepona, rebara i skočnog zgloba otkako se pridružio PSG-u za rekordnih 222 milijuna eura 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close