Zolja iz Bijelog Polja

Kožulj: Bilo je dosta ponuda, ali Turci su bili najkonkretniji

Nakon razlaza s poljskim Pogonom 26-godišnji Zvonimir Kožulj nastavit će karijeru u Turskoj.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2020. u 14:53 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš iz Mostara, koji ponosno nosi nadimak 'Zolja iz Bijelog Polja', potpisat će idući tjedan za turski Gaziantep.

 ''Bilo je više ponuda, no turski klub bio je najkonkretniji. Zadovoljan sam uvjetima koje su ponudili. Dosegnuo sam igračku zrelost i želio sam se okušati u jačoj ligi od poljske, a turska Superliga to zasigurno jeste. Klub je ima visoke ambicije, dobro je organiziran i to je za mene viši nivo'', kazao je Kožulj za zagrebačke Sportske novosti. 

Bivši igrač mostarskih klubova Zrinjskog i Branitelja, te Širokog Brijega i Hajduka odlazi nakon dvije godine u Poljskoj. 

''Trebao sam ostati u pogonu gdje mi je uistinu bilo dobro, navijači su me lijepo primili. Klub je bio u ispunu. Međutim, kad je nastupila korona kriza klub je drastično smanjio proračun pa sam se razišao s Poljacima'', dodao je Kožulj za SN.

 Kožulj je za Sportske novosti kazao kako je i dalje u Mostaru, a onda idući tjedan odlazi u Tursku na liječničke preglede. 

''Ostala je samo formalnost prije službenog potpisa ugovora. Vjerujem da neće biti problema. Razgovarao sam s trenerom Rumunjem Mariusom Sumudicom. Oni igraju sustav 3-52, to je za mene novost, ali vjerujem da ću se uklopiti i uhvatiti ritam'', zaključio je Kožulj.

Kopirati
Drag cursor here to close