Plemići čekaju Želju

Kozić: Lendrić je najveća opasnost

Sport / Nogomet | 23. 11. 2016. u 11:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“U redu, nedostaje nam nekoliko bodova, ali mi smo opet zadovoljni izgledom tabele i bodovnom razlikom koju imamo. Do kraja godine nas čekaju još dvije utakmice u kojima ćemo nastojati zadržati i povećati prednost.”

Ovim je riječima vratar Zrinjskog Dalibor Kozić prokomentirao situaciju nakon 16. kola, poslije kojeg Zrinjski ima šest bodova ispred Radnika, dok je Sarajevo na minus sedam, a Željo na minus devet.  

“Možda bi malu prednost dao Sarajevu, čisto radi boljeg rasporeda, ali i Željo je tu. Prije svega, mislim da je malo prerano zaključivati bilo što u ovom trenutku. Ima se još dosta igrati. Da, jednim ih okom pratimo, ali najviše gledamo samo sebe.”

Za vikend u Mostar dolazi Željezničar....

“Oni se polako dižu iz utakmice u utakmicu, dolaze sebi, ali mi imamo svoj cilj. Budemo li na nivou na kojem smo inače u Mostaru, vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje. Očekuje nas neizvjesna utakmica, kao i u svakom derbiju.”

“Sigurno da će doći odigrati čvrsto i odgovorno. Ekipa su sa dosta dobrih pojedinaca, a posebno opasan je Lendrić. Neće u kadru imati kartonirane Kosorića i Sinušu Stevanovića, što će reći da će doživjeti određene promjene u zadnjoj liniji, ali time se nešto posebno ne opterećujemo.”

Kopirati
Drag cursor here to close