Kova dobio Covid

Kovačić opet pauzira jer je pozitivan na koronavirus

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije i Chelseaja Mateo Kovačić pozitivan je na koronavirus, objavili su iz redova aktualnog europskog prvaka.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2021. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kovačić je već tjednima izvan stroja zbog ozljede tetive, a sada su hrvatskog veznjaka pogodili novi problemi.

"Imali smo loše vijesti s Kovom. Mateo je jučer bio na treningu s velikim osmijehom i bilo mi je pravo zadovoljstvo vratiti ga. Nažalost, danas je bio pozitivan na koronavirus i sada je u samoizolaciji", kazao je mendžer londonskog sastava Thomas Tuchel.

Podsjetimo, Kovačić se ozlijedio na treningu "Bluesa" uoči ključnog ogleda s Rusijom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru i izvan stroja je više od mjesec dana. Tek nedavno je počeo trenirati zbog teške ozljede, a sada mora u samoizolaciju.

Chelsea u srijedu očekuje gostovanju kod Zenita u kojem će "Bluesi" loviti pobjedu za potvrdu prvog mjesta u skupini. Chelsea i Juventus su osigurali prolaz u osminu finala Lige prvaka, a o "jedinici" će odlučiti zadnje kolo. Londonski sastav je bolji u međusobnom srazu s torinskom "Starom damom" pa im pobjeda u St Peterburgu protiv Zenita sigurno donosi prvo mjesto, piše Hina.

Osim Kovačića, Tuchel u St. Peterburgu neće moći računati niti na Jorginha, N'Golo Kantea, Trevoha Chalobaha i Bena Chilwella.

"Nedostaje nam nekoliko igrača. Chilwell je "out", N'Golo je također, Trevoh Chalobah je izvan stroja, Mateo Kovačić je otpao, te Jorginho", poručio je njemački stručnjak na klupi engleskog sastava.

Kopirati
Drag cursor here to close