Mogući dolazak u City

Kovačić o Gvardiolu: "Bilo bi lijepo imati Hrvata kraj sebe"

Nijemci inzistiraju na cifri od 100 milijuna eura, koliko tvrde da vrijedi hrvatski branič, dok Englezi žele ipak malo spustiti cijenu.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2023. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prolazi vrijeme, a ''ekskluzivna'' vijest stručnjaka za transfere Fabrizija Romana o navodno gotovu transfera Joška Gvardiola u Manchester City polako blijedi. Većina ipak vjeruje da će do transfera doći u sljedeća dva tjedna.

Toliko je ostalo do 12. kolovoza, kada utakmicom protiv Bayerna u Superkupu Leipzig službeno kreće u novu sezonu. Nijemci žele dotad završiti transfer koji se pretvorio u šahovsku partiju između sadašnjeg i budućeg Gvardiolova kluba, prenosi Gol.hr

Nijemci inzistiraju na cifri od 100 milijuna eura, koliko tvrde da vrijedi hrvatski branič, dok Englezi žele ipak malo spustiti cijenu. Dogovor je bio praktički postignut, no tvrdi su se pregovarači razišli, barem privremeno, u posljednji trenutak.

''Joško ima veliki potencijal. Ovdje će imati priliku postati najbolja verzija sebe. Naravno da bih to volio, on je moj prijatelj, a bilo bi lijepo imati Hrvata kraj sebe'', rekao je Mateo Kovačić engleskim novinarima.

Mateo je uvjeren kako su Man City i Gvardiol idealan spoj. S time bi se složili svi nogometni sladokusci.

''Spreman je za taj korak. Pravo je vrijeme za dolazak u City. Ovdje može puno naučiti kod vjerojatno najvećeg trenera u povijesti. Joško je mlad, ali već tako zreo. Ne treba mu puno govoriti.''

Joško je spreman za City, u to nema sumnje. Igrat će s najboljima i postat će uskoro najskuplji branič u povijesti. Šteta što traje ova sapunica i natezanje oko nekoliko milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close