Niko se vraća kući

Kovač se vraća u Bundesligu i preuzima Kramarićev klub?

Jedan od kandidata za preuzimanje Hoffenheima je hrvatski trener Niko Kovač, koji je bez posla već gotovo šest mjeseci. Objavio je to pouzdani novinar ugledog Bilda Christian Falk.
Sport / Nogomet | 18. 05. 2022. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je s klubom završio na 9. mjestu Bundeslige, Hoffenheim je objavio kako Sebastian Hoeness više neće voditi momčad, a naslijediti bi ga mogao bivši izbornik Hrvatske.

Jedan od kandidata za preuzimanje Hoffenheima je hrvatski trener Niko Kovač, koji je bez posla već gotovo šest mjeseci. Objavio je to pouzdani novinar Bilda Christian Falk.

Kovač je krajem prošle godine dobio otkaz u Monacu zbog lošeg odnosa s nekim igračima.

Kovač je većinu svoje igračke karijere proveo baš u Bundesligi, a kao trener je sjajne uspjehe ostvario kao glavni strateg Eintracht Frankfurta. Od momčadi koja se borila za opstanak stvorio je osvajače njemačkog kupa i uskoro je stigla prilika u Bayernu, s kojim je osvojio duplu krunu pa sljedeće sezone dobio otkaz.

"Htio bih ostati u Europi. Otvoren sam za sve. Posao koji nađem mora biti pravi za mene. Ljudi mi moraju odgovarati, kao i atmosfera. Neću požurivati s odlukom", rekao je Kovač u nedavnom intervjuu za list Frankfurter Allgemeine.

Kopirati
Drag cursor here to close