Suđen mu je Otok?

Kova i Perija skupa: Tuchel želi Perišića?

Tuchel je u potrazi za nekim koga će spariti s Marcosom Alonsom nakon Chilwellove ozljede. Perišić baš ove sezone pokriva tu poziciju, a s obzirom na njegovu polivalentnost može zaigrati i na drugim mjestima što je kod Tuchela još veći plus.
Sport / Nogomet | 16. 01. 2022. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ozljeda Ben Chilwella uvelike je poremetila njemačkog stručnjaka Thomasa Tuchela u Cheseaju. Dok se on oporavi treba im igrač na lijevoj strani koji će popuniti tu prazninu, a prema pisanju The Mirrora, prvi izbor Tuchela je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Poznato je da Perišiću ističe ugovor s Interom krajem sezone i da već sad može pregovarati s klubovima gdje će nastaviti karijeru kao besplatan igrač.

S obzirom da mu ističe ugovor na ljeto Inter je već sad spreman saslušati ponude za jednog od glavnih Vatrenih. Jedna od njih bi po pisanju Britanaca mogla biti ova s Otoka.

Naime, Tuchel je u potrazi za nekim koga će spariti s Marcosom Alonsom nakon Chilwellove ozljede. Perišić baš ove sezone pokriva tu poziciju, a s obzirom na njegovu polivalentnost može zaigrati i na drugim mjestima što je kod Tuchela još veći plus, piše Germanijak.hr.

Pokušali su prvo riješiti taj problem Bluesi potencijalnim transferom Lucasa Dignea, ali on je na kraju završio u Aston Villi za 30 milijuna eura.

To je ponukalo Tuchela da opozove brazilskog lijevog beka Kenedyja s posudbe iz Flamenga, ali opet trebat će mu bolje rješenje u borbi za trofeje. A koliko se teško boriti pored Manchester Cityja osjetili su subotnjim porazom od 1:0 na Etihadu.

Perišića odavno žele još dva londonska kluba kojima bi Chelsea mogao sad pomrsiti račune. Interes su ranije pokazali Tottenham i Arsenal, a nije tajna i da bi ga Newcastle želio u svojim redovima.

The Mirror navodi kako je nakraju sve na hrvatskom reprezentativcu za kojeg postoji još uvijek (ne)mala mogućnost da produži suradnju s Interom.

Kopirati
Drag cursor here to close