U našoj Zenici

Kordić čestitao Plemićima veliku pobjedu

Sport / Nogomet | 17. 05. 2023. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Čestitke HŠK Zrinjski na osvajanju dvostruke krune! Iskrene čestitke upravi, stručnom stožeru, a posebno igračima Zrinjskog na osvajaju dvostruke krune. Zahvaljujući sjajnim nastupima Zrinjskog i Veleža u ovogodišnjem izdanju nogometnog kupa danas smo u Zenici gledali mostarsko finale. Čestitke i FK Velež na sjajnim igrama koje su prikazali ove godine", napisao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić na svom Facebook profilu.

Zrinjskom je čestitala i predsjedateljica Vijeća ministara Borjana Krišto.

"Finale Kupa BiH u našoj Zenici gdje je nakon kvalitetne utakmice pobjedu odnio Hrvatski športski klub Zrinjski. Iskrene čestitke mostarskim Plemićima i svim podupirateljima koji slave dvostruki naslov! HŠKZ je izniman primjer kvalitetnog športa u BiH", napisala je Krišto.

Podsjetimo, mostarski Zrinjski pobjednik je 28. finala Kupa Bosne i Hercegovine, koje je drugu godinu uzastopno igrano na zeničkom Stadionu “Bilino polje”, a u kojem su svladali gradskog rivala i branitelja trofeja Veleža s 1:0 (0:0). Zrinjski je tako osvojio i duplu krunu za ovu sezonu, a večerašnji susret u Zenici pratilo je oko 7.000 navijača.

Kopirati
Drag cursor here to close