Postignut usmeni dogovor

Konačno poznata Haalandova sudbina

Barcelona je navodno postigla usmeni dogovor s Minom Raiolom.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2022. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako su velike šanse da 21-godišnji Erling Haaland na ljeto potpiše za Barcelonu.

Gotovo svi relevantni španjolski i europski mediji su objavili kako je Haaland pristao da na kraju sezone pređe u Barcelonu. Čini se kako će Real i Barcelona podijeliti svoje zvučne transfere - u Madridu očekuju Kyliana Mbappea, a Norvežaninu se smiješi Camp Nou.

Barcelona je navodno postigla usmeni dogovor s Minom Raiolom, koji je obećao Barcinom predsjedniku Joanu Laporti kako će Haaland obući dres njegovog kluba ukoliko osigura financijska sredstva za transfer.

Joan Laporta i Mino Raiola imali su sastanak 13. prosinca na svečanosti Golden Boy u Torinu, gdje su razgovarali o transferu Haalanda na Camp Nou, piše Sportsport.ba.

"Imaju veliko prijateljstvo otkako su pregovarali o transferu Zlatana Ibrahimovića u Barcelonu. Haaland želi biti vođa pobjedničkog projekta i radije će izbjeći situaciju u kojoj bi igrao zajedno sa Kylianom Mbappeom, tako da Real Madrid više nije prioritet za Norvežanina", tvrde španjolski mediji.

Marca tvrdi kako je Laporta članovima kluba priopćio da dovodi Haalanda, iako službeno u medije nitko ne želi izaći s imenom norveškog čuda, te žele sve raditi u tajnosti.

Španjolski Deportes Cuatro najavljuje mogući ugovor koji bi Haaland imao u Barceloni: ugovor na tri sezone uz opciju na dodatne dvije i bruto plaćom od 30 milijuna eura. Također, kako bi se Haaland mogao registrirati, Katalonci su spremni odreći se nekoliko visoko plaćenih igrača.

Barcelona inače mora platiti 75 milijuna eura odštete Borussiji za igrača koji je postigao 19 golova na 16 utakmica ove sezone, a na svim bundesligaškim utakmicama stigao je imati impresivan učinak od 76 golova na samo 75 utakmica. Prije Borussije igrao je za Salzburg.

Kopirati
Drag cursor here to close