Otkaz nakon mjesec dana

Komercijalni direktor Chelsea uznemiravao potencijalnu investitoricu

“Dokazi o neprikladnim porukama koje je poslao g. Willoughby, prije njegovog imenovanja u Chelsea FC ranije ovog mjeseca, nedavno su dostavljeni Klubu i istraženi od strane kluba", stoji između ostalog u saopćenju kluba.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2022. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenosi engleski Telegraph Chelsea je otpustio Damiana Willoughbyja nakon manje od mjesec dan otkako ga je imenovao komercijalnim direktorom, nakon optužbi i dokaza o seksualnom uznemiravanju prema potencijalnoj investitorici Catalini Kim.

"Nogometni klub Chelsea potvrđuje da je raskinuo radni odnos komercijalnog direktora Damiana Willoughbyja s trenutnim učinkom.

“Dokazi o neprikladnim porukama koje je poslao g. Willoughby, prije njegovog imenovanja u Chelsea FC ranije ovog mjeseca, nedavno su dostavljeni Klubu i istraženi od strane kluba. Iako su poslani prije njegova zaposlenja u Klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti s radnim okruženjem i korporativnom kulturom koju je uspostavilo novo vlasništvo Kluba.

“Vlasnici kluba neumorno rade na postavljanju i postizanju najviših standarda na terenu i izvan njega, te su odlučni uspostaviti i njegovati kulturu transparentnosti, odgovornosti, inkluzivnosti, raznolikosti i mogućnosti. Klub je predan stvaranju okruženja koje utjelovljuje te vrijednosti." - stoji u prioćenju kluba koje je prenio engleski Telegraph.

Kopirati
Drag cursor here to close