Premier liga BiH

Kokić: Čelik se neće spašavati na Pecari, ostajemo na prvom mjestu

Sport / Nogomet | 17. 10. 2014. u 10:02 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prvenstvena stanka nam je dobrodošla, uspješno smo odigrali Memorijal Blage Zadre, pobijedili Dinamo i Osijek te u potpunosti vratili samopouzdanje nakon nes(p)retnoga prvenstvenog poraza u Travniku'', kazao je na konferenciji za novinare pomoćni trener Širokog Brijega Anto Kokić.

Protiv Čelika u nedjelju na Pecari, dodao je, očekuje „tvrdu“ utakmicu, s obzirom i na činjenice da su Zeničani promijenili trenera i bili posljednji gost kojem je uspjelo odnijeti puni plijen s Pecare (0:1, 30. ožujka 2013., op.p.) , ali u konačnici je ipak uvjeren da će „Plavo-bijeli“ „uspješno prevladati ovu prepreku, odnosno da će se Čelik morati negdje drugdje spašavati, a ne na Pecari“.

Lijevi bočni Stipo Marković kazao je kako nedjeljnog gosta neće podcijeniti, da je cilj osvajanje sva tri boda, jer „Široki je bolja momčad od Čelika, a želimo i dalje ostati na prvom mjestu“. U srijedu je na rasporedu i uzvrat u Kupu BiH protiv Željezničara na Grbavici, no u ovom trenutku „gledamo samo na Čelik i dat ćemo svoj maksimum“. Upitan što bi moglo odlučiti susret sa Zeničanima Marković je istaknuo kako „Wagner uvijek može sve riješiti“, a zabiti mogu i Zakarić i Ćorluka.

Kokić također nije propusti naglasiti kako „idemo utakmicu po utakmicu“ i da je utakmica sa Čelikom u ovom trenutku najvažnija.

''Osvježenja na Grbavici vjerojatno će biti, imamo 20 kvalitetnih igrača, no o Željezničaru ćemo razgovarati tek nakon nedjelje'', zaključio je Kokić.

Za sastav ne konkuriraju „požutjeli“ Plazonić te ozlijeđeni Ljubić i Pehar , svi ostali na raspolaganju su treneru Musi.

Unatoč traženju Širokog Brijega da se utakmica igra u subotu, kako bi ostao dan više odmora za Kup, u NS BiH nisu imali razumijevanja za takvo što pa će se utakmica Široki Brijeg – Čelik igrati u nedjelju s početkom u 15 sati.

Gosti su najavili organiziran dolazak tridesetak njihovih navijača. 

Kopirati
Drag cursor here to close