Noćna mora za Tuchela

Koji peh za PSG: Istovremeno se ozlijedili Neymar i Mbappe!

Već u 6. minuti utakmice protiv Kameruna igru je napustio Neymar nakon što se poslije jedne solo akcije i pokušaja šuta iz daljine uz bolnu grimasu uhvatio za preponu.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2018. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Trener PSG-a Thomas Tuchel  imat će velike glavobolje

Brazil i Kamerun odigrali su u Milton Keynesu prijateljsku utakmicu koju je Seleção dobio rezultatom 1:0, golom Richarlisona u 45. minuti.

Već u 6. minuti igru je napustio Neymar nakon što se poslije jedne solo akcije i pokušaja šuta iz daljine uz bolnu grimasu uhvatio za preponu.

Nakon intervencije liječnika, predao je kapetansku traku i napustio travnjak uz zvižduke s tribina. Očito gledatelji baš i nisu povjerovali da je brazilska zvijezda doista ozlijeđena.

Neymarov klupski kolega Kylian Mbappé ozlijeđen je pak na utakmici između Francuske i Urugvaja (1:0), nakon što je nezgodno pao na desno rame. Gol za Francuze na utakmici odigranoj u Parizu postigao je Olivier Giroud u 52. minuti iz kaznenog udarca.

Težinu Neymarove i Mbappeove ozljede tek treba procijeniti, a pred njihovim PSG-om dvije su domaće utakmice, protiv Toulousea u prvenstvu za vikend i ona ključna protiv Liverpoola u Ligi prvaka 28. studenoga.

Želi li svoju sudbinu u Ligi prvaka zadržati u vlastitim rukama, PSG mora dobiti Liverpool. Eventualnim izostankom ubojitog napadačkog dvojca, taj će zadatak za momčad Thomasa Tuchela biti iznimno težak.

Kopirati
Drag cursor here to close