Blaugrana na niskim granama

Koemanov eksperiment za novi kiks Barcelone

Ronald Koeman postavio je vrlo mladu momčad u susretu petog kola La Lige, a taj eksperiment donio mu je novu glavobolju. Jedva su izjednačili u zadnjoj minuti protiv Granade.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2021. u 22:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Bayern u prvom kolu Lige prvaka proletio (0:3) kroz Camp Nou, navijači i vodstvo Barcelone nadali su se da će njihova momčad barem slaviti protiv Granade u susretu petog kola Primere.

Međutim, trener Ronald Koeman postavio je momčad prosječne starosti od jedva 24 godine, a posebno kad je riječ o obrani gdje su igrali gotovo tinejdžeri. Debitirao je 18-godišnji Alejandro Balde kojeg je Koeman zamijenio u završnici prvog poluvremena, a uz njega igrali su 20-godišnjaci Eric Garcia i Sergino Dest, 22-godišnjak Ronald Araujo, od početka utakmice zaigrao je još jedan igrač kojem je tek 18 godina, Yusuf Demir.

Već nakon dvije minute igre Granada je vodila preko Domingosa Duartea, a Barcelona je u ostatku utakmice imala visok postotak posjeda lopte ali bez prave realizacije. Bod je spašen tek u 90. minuti kada je zabio Araujo.

Barcelona je sedma na prvenstvenoj ljestvici s osam bodova, pet manje od vodećeg Reala dok je Granada na 17. mjestu s tri boda, i dalje bez pobjede.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close