Čišćenje svlačionice

Koeman otpisao Suareza

Samo dan prije Urugvajac je u intervjuu za španjolske dnevne novine El Pais izjavio da želi ostati u Barceloni.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2020. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener Barcelone Ronald Koeman počeo je "čišćenje" svlačionice, a prvi igrač kojemu je poručio da ga ne vidi u svojim planovima za sljedeću sezonu je 33-godišnji urugvajski napadaš Luis Suarez kojemu je ostala još jedna godina ugovora s Kataloncima, objavila je Hina.

Vijest je objavila katalonska radio postaja Rac 1, donoseći informaciju da je nizozemski trener telefonski obavijestio Suareza o svojoj odluci.

Samo dan prije Urugvajac je u intervjuu za španjolske dnevne novine El Pais izjavio da želi ostati u Barceloni.

"Želim ostati onoliko dugo dok računaju na mene. Želim doprinositi. Osjećam podršku ljudi od prvog dana kad sam došao i to mi je velika motivacija. Nemam problema s tim da budem i zamjena u sljedećoj sezoni", poručio je Suarez vjerojatno predosjećajući što mu se sprema.

Suarez je godinama činio ubojiti napadački dvojac sa svojim velikim prijateljem Leom Messijem, a kad je u Barceloninom dresu igrao i Neymar bili su ponajbolja napadačka linija na svijetu.

No, s 33 godine na leđima i s dvije operacije koljena u posljednjih godinu dana, Suarez je postao zamjenjiv. No, s obzirom na njegov odnos s Messijem, pitanje je kako će Koemanovu odluku prihvatiti Barcelonin kapetan i zaštitni znak.

Nizozemcu ostaju još razgovori s nekolicinom igrača koji su posljednjih godina nosili igru Barcelone, kao što su Gerard Pique i Jordi Alba, a u toj je skupini i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić kojem ugovor također istječe u lipnju 2021.

Kopirati
Drag cursor here to close