Dogodilo im se nakon 100 godina

Koeman: Naša igra bila je neprihvatljiva

"Naša igra bila je neprihvatljiva. Ne možeš izgubiti loptu 20-ak metara od svog gola. Francuzi samo to čekaju. Možete pogriješiti, ali ne na tim pozicijama. I ne protiv takvog suparnika, jer znaš unaprijed da će te kazniti", dodao je Koeman.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2023. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste Nizozemska bila u problemima sa sastavom prije susreta na Stade de Franceu, ali opet nitko nije očekivao ovako težak poraz. Poraz 0:4 uz činjenicu da je Francuzima trebalo nešto više od 20 minuta da postignu tri gola. Točnije, 20 minuta i 47 sekundi je bilo potrebno Francuzima za negativan rekord Nizozemske. Naime, posljednji put su tako rano imali zaostatak od 0:3 davne 1919. godine kada im je Švedska tri puta uspjela zatresti mrežu za manje od trećine sata.

"Nakon 0:2 bilo je trenutaka kada smo se mogli vratiti i smanjiti rezultat, ali poslije 0:3 bilo je gotovo. Naša igra bila je neprihvatljiva. Ne možeš izgubiti loptu 20-ak metara od svog gola. Francuzi samo to čekaju. Možete pogriješiti, ali ne na tim pozicijama. I ne protiv takvog suparnika, jer znaš unaprijed da će te kazniti. Uvijek možemo raspravljati oko izbora igrača i sustava kojim ćete igrati, ali gubitak lopte u opasnoj zoni nije greška sustava. Od svih igrača sam više očekivao. Momčadski smo podbacili. U ponedjeljak protiv Gibraltara očekujem bolju reakciju", rekao je nakon poraza na Stade de Franceu nizozemski izbornik Ronald Koeman.

Kopirati
Drag cursor here to close