Emotivan povratak

Kodro: Psihički sam spreman za povratak pod Bijeli brijeg

Sport / Nogomet | 16. 10. 2014. u 14:57 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva ovog vikenda gostuju aktualnom prvaku Bosne i Hercegovine, mostarskom Zrinjskom, u derbi susretu 11. kola Premijer lige BiH.

Trener Sarajeva Meho Kodro na današnjoj konferenciji za medije naglasio je da Zrinjski još uvijek nije primio pogodak na svom terenu, što govori o kakvoj se ekipi radi, ali da vjeruje u svoje igrače i da očekuje pozitivan rezultat.

''Dobro smo se pripremili za utakmicu protiv Zrinjskog. Znamo o kakvoj ekipi je riječ. Oni igraju odlično, još uvijek nisu primili pogodak na svom terenu i neće nam biti lako. Nama je najvažnije da u narednom razdoblju pronađemo igru po kojoj ćemo biti prepoznatljivi'', rekao je Kodro.

Naglasio je da će mu povratak na stadion ''Pod Bijelim brijegom'', na kojem je proveo deset godina kao igrač, biti posebno emotivan.

''Emocije i uspomene me vežu za taj dio Mostara. Vjerujem da sam psihički spreman za povratak na stadion 'Pod Bijelim brijegom''', zaključio je Kodro.

Trener Sarajeva za derbi protiv Zrinjskog neće moći računati samo na povrijeđenog Radovca, dok su ostali igrači u konkurenciji za utakmicu. Hoće li biti promjena u sastavu u odnosu na meč protiv Slavije odredit će nakon što ekipa odradi preostale treninge prije subotnje utakmice.

Utakmica Zrinjski - Sarajevo bit će odigrana u subotu u 16.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close