Trener prvaka Norveške

Knutsen: U našem je DNK igrati pametno, ali i napadački

"Igrat ćemo kao i u prvoj utakmici, iako će dosta toga ovisiti i o protivniku. Želimo igrati pametno, no u našem je DNK igrati pametno, ali i napadački", kaže trener Knutsen.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2022. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone su bili senzacija Konferencijske lige. Stigli su do četvrtfinala gdje su na kraju eliminirani od Rome. Ove godine
ih gledamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Samopouzdanje je momčad iz Norveške podizala visokom pobjedama Linfiled 8:0, Žalgiris 5:0, na kraju su u prvoj utakmici pobjedili Dinamo 1:0. Što je jedna sasvim solidna prednost pred uzvrat. Prednost koja može biti dovoljna za prolaz u jednu od skupina Lige prvaka.
Posebno ako recimo Bode ponovi igru iz prvog poluvremena.

"Igrat ćemo kao i u prvoj utakmici, iako će dosta toga ovisiti i o protivniku. Želimo igrati pametno, no u našem je DNK igrati pametno, ali i napadački. Nije ovo ista utakmica kao u Norveškoj, ali imamo vi već iskustva, igrali smo već na ovoj razini, na velikim stadionima i znamo što nas čeka. Imamo obvezu igrati dobro, u našoj srži je da se igra lijepo, dobro, atraktivno."

Najavio je lepršav nogomet u kojemu će publika uživati.

"Znam kakav je Dinamo, a mi sad nećemo imati potporu svojih navijača. Gledamo na ovo kao na bonus utakmicu, taktički smo se pripremili, a cilj je da publika uživa u nogometu. Bitno je prepoznati trenutak u utakmici koji možete iskoristiti, a ja vjerujem svojim igračima. Bili smo bliži i boljem rezultatu u prvoj utakmici, ali uvijek je važno dobiti i nešto od tog nogometa, od igre, da vidi da je na terenu Bodo/Glimt", pojasnio je Knutsen.

Kopirati
Drag cursor here to close