Odjeknulo

Klopp vidi Josipa Brekala kao sjajno pojačanje?

Liverpool želi dovesti Josipa Brekala, informacija je koju je donio Liverpool Echo. Oni su najčešće dobro upućeni u događanja kod Redsa...
Sport / Nogomet | 04. 05. 2021. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Liverpoola Jürgen Klopp zagrizao je za Josipa Brekala, što znači da želi nastaviti s politikom dovođenja mladih igrača koji ima potencijal da postanu zvijezde, nego da dovodi igrače koji su na vrhuncu karijere.

Za Brekala su još zainteresirani Milan, Arsenal, Atletico i Roma, no Wolsburg ga neće pustiti za manje od 20 milijuna eura, piše SportKlub.

Hrvatski reprezentativac iza sebe ima 113 nastupa u Bundesligi u dresovima Stuttgarta i Wolfsburga, a pritom je zabio 14 golova i dodao 13 asistencija. Ove sezone bio je strijelac u četiri navrata, a namjestio je tri gola.

Najvjerojatnije Klopp vidi Brekala kao sjajno pojačanje za Liverpool zbog brzine i činjenice da je dobar s loptom.

Treba uzeti u obzir da Klopp na toj poziciji ima Manea i Jotu. Međutim, Brekalo je pokazao u prošlosti da može igrati u sredini, kao desetka, pa nije isključeno da Nijemac napravi evoluciju u Liverpoolu i zaigra u formaciji 4-2-3-1 gdje bi bilo mjesta za Brekala.

To je danas samo spekulacija, jer Brekalo je tek jedan od igrača koje mediji dovode u vezu s Redsima, no veliki su izgledi da mladi Vatreni nakon Eura napravi veliki transfer. Liverpool ili neki drugi klub iz liga petice, ali iskorak u karijeri u svakom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close