Ne želi biti džiber

Klopp se nakon utakmice u Salzburgu ispričao austrijskom prevoditelju

Klopp napominje kako njegova reakcija nije bila primjerena te zbog toga želi uputiti iskrenu ispriku. Nakon toga je pružio ruku prevoditelju, što je ovaj i prihvatio.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2019. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sport.de / Klopp i službeni prevoditelj u Salzburgu imali su veći nesporazum...

Nijemac Jürgen Klopp, trener engleskog Liverpoola, ispričao se austrijskom prevoditelju nakon pobjede Redsa nad Salzburgom (2:0).

Naime, isprika je došla nakon što je Klopp na presici pred utakmicu oštro kritizirao prevoditelja i neprimjerenim riječima mu dao do znanja da loše radi svoj posao.

"Oprosti, ponio sam se kao idiot", kazao je iskreno Jürgen Klopp.

Napominje kako njegova reakcija nije bila primjerena te zbog toga želi uputiti iskrenu ispriku. Nakon toga je pružio ruku prevoditelju, što je ovaj i prihvatio.

Banalna situacija između trenera i prevoditelja pokazala je koliki je pritisak na Kloppu, jer je u utakmici protiv Red Bull Salzburga ulog bio prevelik. Da su kojim slučajem ispali nakon grupne faze Lige prvaka, Liverpool bi doživio ogromnu blamažu, jer je ovaj klub aktualni prvak Europe.

Ipak, Redsima je bilo dovoljno 100 sekundi da postignu dva gola i na taj način utakmicu odvedu u jednu iznimno tešku fazu za domaćina, što je na koncu rezultiralo pobjedom prvaka Starog kontinenta.

Zanimljivo je to što je Mané, nogometaš koji je na sebe pozornost skrenuo upravo u Salzburgu, bio začetnik kraja sna o prolasku Red Bulla u osminu finala.

Sve je završio sjajni Salah golom iz mrtvog kuta, a Klopp je nakon toga mogao odahnuti i vjerojatno shvatiti koliko je besmislena bila njegova 'galama' na presici kad je prevoditelju rekao kako umjesto točnog prevođenja pravi čisto sra**e.

Salzburgov veliki adut, sjajni mladi napadač Erling Haaland (19), sinoć nije imao svoju večer. Imao je priliku kao prvi igrač u povijesti upisati se u strijelce na svojih prvih šest utakmica Lige prvaka, ali sve je ostalo na pet dosadašnjih.

Inače, dijelom i zbog Haalanda, na tribinama su bili trener Borussije M'Gladbach, Marco Rose, potom Ralf Rangnick (61), moćni šef RB nogometne grupacije, kao i bivši Bayernov trener Niko Kovač, kojemu je Salzburg drugi dom.

Kopirati
Drag cursor here to close