Trener Liverpoola

Klopp o Rangnicku: Nažalost, United će biti vrlo organiziran

Liverpool ove sezone uspješno plovi u natjecanjima. Prošli su skupinu Lige prvaka, a u Premier ligi drže treću poziciju s 25 osvojenih bodova u 12 odigranih utakmica i četiri boda manje od vodećeg Chelseaja.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2021. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Trener Liverpoola Klopp 

Trener Liverpoola Jurgen Klopp održao je press konferenciju na kojoj je komentirao brojne aktualnosti, između ostalog komentirao je i izbor novog trenera Manchester Uniteda.

Liverpool ove sezone uspješno plovi u natjecanjima. Prošli su skupinu Lige prvaka, a u Premier ligi drže treću poziciju s 25 osvojenih bodova u 12 odigranih utakmica i četiri boda manje od vodećeg Chelseaja. Njemački trener napokon je zadovoljan situacijom po pitanju ozljeda.

''Puno je bolje nego što je bilo. Prije desetak dana imao sam dva i pol veznjaka na raspolaganju. Sada se to drastično popravilo'', zadovoljno je rekao Klopp, prenosi HRT.

Komentirao je novog trenera Manchester Uniteda.

''Rangnick je vrlo iskusan strateg, bez sumnje. Odlično je posložio klubove u kojima je radio u Njemačkoj. Nažalost, United će biti vrlo organiziran. Svoju karijeru je započeo kao mladi strateg u Stuttgartu i tada je krenuo njegov proboj. Kao mladi trener sam vodio momčadi protiv njega, možda je to i zaboravio'', prisjetio se Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close