novi remi

Klopp i dalje čeka pobjedu na klupi Liverpoola

Sport / Nogomet | 22. 10. 2015. u 21:12 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 3. kola B skupine Europske Lige Liverpool i Rubin Kazan su na Anfieldu odigrali 1:1, pa je tako druga utakmica Jurgena Kloppa na klupi Redsa završila neriješeno.

Rubin je poveo u 15. minuti golom Marka Devića i sve do 36. minute sigurno je držao vodstvo. Tada je Rubinov kapetan Oleg Kuzmin isključen zbog drugog žutog kartona, a minutu kasnije 'redsi' su izjednačili preko Emrea Cana. U nastavku susreta Liverpool je pritiskao, no ostalo je 1:1.

U drugom susretu iz B skupine Sion je na gostovanju pobijedio Bordeaux 1:0 golom Lea Lacroixa (21). Na ljestvici vodi Sion (7), ispred Liverpoola (3), Bordeauxa (2) i Rubina (2).

U skupini A pobjede su ostvarili Molde i Fenerbahče. Molde je pobijedio Celtic 3:1, dok je Fener slavio protiv Ajaxa 1:0. Golove za Molde zabili su Ola Kamara (11), Vegard Forren (18) i Mohamed Elyounoussi (56), dok je pogodak za škotski sastav zabio Kris Commons (55).

Fenerbahče je srušio Ajax golom Fernandaoa u 88. minuti. Na ljestvici vodi Molde (7), ispred Fenerbahčea (4), Celtica (2) i Ajaxa (2),

U skupini C PAOK je odigrao 0:0 protiv Krasnodara. U ranije odigranom susretu Borussija Dortmund je uspješno odradio gostovanje u Bakuu pobijedivši Gabalu 3:1. Junak utakmice bio je Pierre-Emerick Aubameyang koji je postigao sva tri gola za njemački sastav (31, 38, 72).

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund sa sedam bodova, na drugom mjestu je Krasnodar sa četiri boda, PAOK ima tri boda, a na začelju je Gabala s jednim bodom.

U skupini D Napoli je na gostovanju deklasirao Midtjylland 4:1. Golove za Talijane zabili su Jose Callejon (19), Manolo Gabbiadini (31, 40) i Gonzalo Higuain (90), a za danski sastav je pogodio Martin Pušić (43).

U drugom susretu iz ove skupine Legija Varšava i Club Brugge su odigrali 1:1. Za poljski sastav je zabio Michal Kucharczyk (51), a za goste Davy de Fauw (39).

Na ljestvici vodi Napoli (0), ispred Midtjyllanda (6), Club Bruggea (1) i Legije (1).

Kopirati
Drag cursor here to close