Nije isključen povratak?

Klopp: Gerrardov odlazak se i dalje osjeti

Sport / Nogomet | 25. 12. 2015. u 10:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola, nakon nešto manje od tri mjeseca provedena u klubu smatra da se odlazak Stevena Gerrarda i dalje osjeti, te da je teško nadoknadiv. U izjavi za britanske medije nije isključio mogućnost da se Gerrard vrati u klub sa "Anfielda", javlja Agencija Anadolija.

Iskusni vezni nogometaš je nakon više od 20 godina u ljeto ove godine odlučio napustiti Liverpool i karijeru nastavio u Sjedinjenim Američkim Državama u LA Galaxyju. Tijekom pauze u američkoj profesionalnoj ligi (MLS) 35-godišnji nogometaš je trenirao sa svojim bivšim klubom. Prije odlaska za prvi tim Liverpoola je upisao više od 700 nastupa i Klopp smatra da je bio dominantan igrač.

"Igrači moraju popuniti prazninu nastalu Gerrardovim odlaskom. To je težak zadatak. Oni to pokušavaju, ali su mladi. To nije opravdanje, samo opisujem situaciju u kojoj se nalazimo. To je ono na čemu radimo", jasan je Klopp.

Njemački trener je odbio reći kakve su šanse da se Gerrard vrati u Liverpool, ali je naglasio da bi to volio.

"Razgovarali smo o mnogim stvarima, ali to nije za javnost. Uvijek sam optimističan, ali Gerrard ima ugovor. U ovom trenutku definitivno neće doći na posudbu, ali ukoliko se ukaže prilika dovest ćemo ga", kazao je Klopp.

Liverpool je nakon sedam pobjeda u osam utakmica ponovo ušao u turbulento razdoblje. U posljednja tri kola Premier lige upisali su dva poraza od Newcastlea i Watforda, te remi sa West Bromwich Albionom. Taj loš niz ih je udaljilo od vrha ljestvice, a pokušat će ga prekinuti u subotu kada će u derbiju 18. kola na "Anfieldu" ugostiti lidera Leicester City.

Kopirati
Drag cursor here to close