Rođeni domaćini

Klafurić o Borcu: ''Teška utakmica''

Posljednji susret između Veleža i Borca odigrao se početkom listopada prošle godine kada je banjalučka ekipa na domaćem terenu slavila rezultatom 2:0, a Veležu je na toj utakmici isključen Asmir Suljić već u 20. minuti.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2024. u 17:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 20. kola Premijer lige BiH mostarski Velež u subotu dočekuje prvoplasiranu ekipu banjalučkog Borca, a trener mostarskih ''Rođenih'' Dean Klafurić rekao je kako će to biti zahtjevna utakmica koja je sama po sebi dodatan motiv za njegovu ekipu.

''Sutra nas očekuje zanimljiva utakmica, derbi. Igramo protiv lidera na ljestvici, veselimo se takvoj utakmici i nadam se da ćemo svim našim navijačima priuštiti zadovoljstvo. Ovakve utakmice su uvijek dodatni motiv za sve nas u klubu, nadamo se spektaklu i radosno dočekujemo tu utakmicu'', rekao je Klafurić na današnjoj press konferenciji uoči utakmice.

Dodao je kako su igrači Veleža uvijek mislima u utakmici te da im se to ne treba posebno ni naglašavati.

''Imamo karakterne momke i njihov fokus je samo na nogometnim stvarima'', poručio je Klafurtić.

Posljednji susret između Veleža i Borca odigrao se početkom listopada prošle godine kada je banjalučka ekipa na domaćem terenu slavila rezultatom 2:0, a Veležu je na toj utakmici isključen Asmir Suljić već u 20. minuti.

''Svaka utakmica nosi svoje, nadamo se da nećemo imati igrača manje 70 minuta. Teško je govoriti da će to biti ista utakmica kao i zadnji put. Manje više isti su igrači, isti treneri. Svatko će igrati svoj stil igre, to i jeste najzanimljiviji sport za mene. Borac ima najkonstantniju igru, to je njihovo najveće oružje i opasnost prijeti sa više strana'', mišljenja je trener mostarske ekipe.

Veznjak Veleža Edo Vehabović smatra kako protiv Veleža nitko nije favorit na njihovom terenu.

''Očekuje nas derbi kola, dolazi nam prvoplasirana ekipa, ali mi smo pokazali i dokazali kako na našem domaćem terenu nitko nije favorit, nadam se da će to biti slučaj i sutra i da ćemo ostvariti željeni rezultat'', zaključio je Vehabović.

Utakmica između Veleža i Borca na rasporedu je u subotu na stadionu ''Rođeni'' u Mostaru s početkom u 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close