Nakon utakmice u Posušju

Klafurić: Ne razumijem zašto smo igrali ovako kasno

"Ne razumijem zašto smo igrali u ovom terminu na ovakvom terenu? Na stadionu Grbavica je hibrid i igra se utakmica u 13:00 sati, u Posušju se igra u 19:45 sati kada se očekuje minus", naglasio je Klafurić.
Sport / Nogomet | 27. 11. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je dva puta vodio, Velež se uspio dva puta vratiti. Prvi put na otvaranju drugog poluvremena, drugi put u samom finišu utakmice. Odigrali su u prošlosti Široki Brijeg i Velež puno boljih i kvalitetnijih utakmica, u ovoj je može se reći postignuto više golova nego što je bilo pravih, velikih prilika.

Trener Veleža, Dean Klafurić je nakon utakmice posebno kritizirao termin odigravanja iste. Kao što je poznato, utakmica je na Mokrom Docu počela poprilično kasno za ovo godišnje doba, u 19 sati i 45 minuta.

"Ne razumijem zašto smo igrali u ovom terminu na ovakvom terenu? Na stadionu Grbavica je hibrid i igra se utakmica u 13:00 sati, u Posušju se igra u 19:45 sati kada se očekuje minus. To nije dobro za zdravlje igrača, a ni u konačnici za one za koje igramo. Da je bio neki termin sigurno bi bilo više gledatelja. Sama utakmica je bila teška, tvrda, jednim dijelom zbog podloge na koju su se morale adaptirati obje ekipe. Ja sam i rekao igračima da će utakmicu dobiti ona ekipa koja se bolje adaptira na uvjete. Široki Brijeg vrlo dobar, defenzivno organiziran. Hajdukova škola nogometa, dosta duela, zadržavanja igre, sve poštujem, sve je to nogomet. Dva puta smo se vratili nakon zaostatka, osvojili smo bod i možemo biti zadovoljni."

Kopirati
Drag cursor here to close