Vjetar u leđa

Kladionica Mozzart i Zrinjski potpisali eksluzivni ugovor

U teška pandemijska vremena najtrofejniji premijerligaš HŠK Zrinjski dobio je novog sponzora.
Sport / Nogomet | 08. 09. 2021. u 14:51 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija u Premijer ligi BiH se zahuktava, a nogometna groznica se osjeća na svakom koraku.

Svi klubovi se bore za što bolji plasman, a među njima je nekoliko momčadi koje je podržala kompanija Mozzart. Podršku u ostvarenju sportskih ambicija od danas ima i HŠK Zrinjski kojem će kompanija Mozzart biti ekskluzivni betting partner sljedećih pet godina.

Plemići iz Mostara ne kriju zadovoljstvo što su dobili vjetar u leđa od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću.

Ugovor o sponzorstvu u klupskim prostorijama u Mostaru potpisali su Denis Lasić, predsjednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski i Tamara Đajić, rukovoditelj Odjela marketinga u Mozzartu.

"Prije svega želimo izraziti zahvalnost kompaniji Mozzart na iskazanoj želji za ulaganjem u naš klupski nogomet, kao i posebnu zahvalnost što je prepoznala HŠK Zrinjski kao jedan od najboljih i najorganiziranijih klubova u BiH. Svi znamo što HŠK Zrinjski predstavlja u nogometu, a kako je naša vizija da klupski ciljevi mogu samo rasti, jasno da želimo uspostaviti suradnju sa što većim brojem renomiranih tvrtki, tako da smo sretni što će u društvu naših vodećih sponzora od danas biti i kompanija Mozzart. Zadovoljstvo je još veće jer smo potpisali petogodišnju suradnju, a to je najbolja potvrda koliko Mozzart vjeruje u HŠK Zrinjski", izjavio je Denis Lasić, predsjednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski Mostar.

Klub koji nastupa u prepoznatljivom dresu s lentom dobro je krenuo u novu sezonu, a ova Mozzartova podrška daje im nadu da će doći do samog vrha Premijer lige BiH.

"Zrinjski je ponos Mostara i jedan od najboljih klubova u BiH, a ovim petogodišnjim sponzorstvom želimo pomoći klubu da nastavi pružati dobre igre u najjačem rangu natjecanja. Zanimljivo da Zrinjski sljedeću utakmicu igra u Trebinju protiv FK Leotar kojem smo od ove sezone također sponzor, tako da ćemo u subotu navijati za oba kluba, a ponajviše za kvalitetan nogomet", izjavila je Tamara Đajić, rukovoditelj odjela marketinga u Mozzartu.

Foto: HŠK Zrinjski / Denis Lasić i Tamara Džajić

Cilj ove kompanije je osigurati financijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, a pogotovo premijerligašima.

Od ove sezone Mozzart je tako sponzor i Željezničaru, Leotaru i Rudaru, kao i ženske odbojkaške reprezentacija BIH, a Mozzart planira nastaviti s ulaganjima i u sljedećem razdoblju.

Kopirati
Drag cursor here to close