Messijev gol protiv Valencije vrijedi!

Kladionica će isplatiti svima koji su se kladili na pobjedu Barcelone!

"Kao znak dobre volje i zbog želje za pravdom prema našim klijentima, isplatit ćemo dobitak svima koji su se kladili na neriješeno, ali i onima koji su se kladili na pobjedu Barcelone"
Sport / Nogomet | 28. 11. 2017. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona nije uspjela osvojiti sva tri boda na gostovanju kod Valencije, a krivac je ovaj put bez ikakve dvojbe sudac ove udtakmice koji je u 30. minuti susreta poništio čist gol Lionela Messija.

Kao što su milijuni gledatelja diljem svijeta mogli vidjeti, nakon što je Argentinac uputio udarac prema golu domaćina, vratar Neto je nespretno reagirao i loptu kroz noge propustio u vlastiti gol. Iako je lopta debelo prošla crtu, sudac nije priznao gol. Utakmica je završila rezultatom 1-1 (Strijelci Rodrigo i Jordi Alba).


U Barceloni su bili bijesni, baš kao i njihovi navijači.Da je ove sezone u primjeni bila VAR tehnologija, zgoditak bi bio priznat. Španjolski nogometni savez će, prema sadašnjem planu, novu tehnologiju u LaLigu uvesti tek od iduće sezone.

Nezadovoljnih ishodom utakmice ima i među onima koji su na kladionici odigrali na pobjedu Barcelone, no nemaju svi razloga za brigu. Jedna engleska kladionica odlučila je priznati Messijev gol jer je on ipak bio regularan, bez obzira na to što ga sudac nije priznao.

"Kao znak dobre volje i zbog želje za pravdom prema našim klijentima, isplatit ćemo dobitak svima koji su se kladili na neriješeno, ali i onima koji su se kladili na pobjedu Barcelone", objavili su iz kladionice i razveselili barem one koji svoje listiće nisu već pobacali u smeće u standardni repertoar psovki prema sucu, prenose španjolski mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close