Zakuhalo se

Kiksali Chelsea i United, Mourinho opet bijesan na suce

Sport / Nogomet | 21. 02. 2015. u 18:39 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 26. kolu Premier lige u subotu su kiksali Chelsea i Manchester United, dok je Hull City upisao važnu pobjedu 2:1 u borbi za opstanak protiv izravnog konkurenta Queens Park Rangersa, a hrvatski napadač Nikica Jelavić zabio je vodeći gol za Hull u 17. minuti.

QPR je poravnao preko Charlieja Austina u 39., a pobjedu Hullu donio je Dame N'Doye u 89. minuti.

Vodeći Chelsea je kod kuće remizirao protiv Burnleyja, koji se bori za ostanak, bilo je 1-1. Chelsea je poveo golom Branislava Ivanovića u 14. minuti. U 70. zbog nesportskog ponašanja isključen je domaći veznjak Nemanja Matić, i Burnley je 81. minuti došao do remija pogotkom Bena Meea. Trener Mourinho nakon utakmice bio je ljut na suce, ali je njegove riječi bile su "umotane u celofan" kako ne bi bio kažnjen.

Swansea je na svom terenu iznenadio Manchester United, slavivši sa 2-1. United je poveo golom Andera Herrere u 28. minuti, a već u 30. Swansea je izjednačio preko Ki Sung-Yuenga. Pobjedu "labudovima" donio je Bafetimbi Gomis u 73. minuti.

Arsenal je u gostima svladao Crystal Palace sa 2-1 i probio se je na treće mjesto na tablici. Aston Villi nije pomogao niti novi trener Tim Sherwood, izgubila je od Stokea 1-2, primivši gol u trećoj minuti sudačke nadoknade iz penala. I tako je Villa na predzadnjem mjestu i čeka ju teška borba za ostanak.

Kopirati
Drag cursor here to close