Gosti raspoloženi ove subote

Kiks Chelseja, prva pobjeda Norwicha

Navijači Norwicha su napokon imali malo razloga za slavlje. Do prve pobjede u ovoj sezoni njihova momčad je došla u gostima protiv neugodnog Brentforda.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2021. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveće iznenađenje u 11.kolu Premiershipa napravila je momčad Burnleya koja je kao gost remizirala na Stamford Bridgeu. Chelsea jeste stigao do prednosti prvi preko Havertza u 33.minuti kapitaliziravši sve ono što su ponudili na terenu do tog trenutka.

Podatak da su uputili 25 udaraca prema golu protivnika će reći kakvu smo utakmicu gledali danas, međutim, momčad trenera Tuchela je bila poprilično neprecizna. Samo su četiri lopte išle u okvir gola. Najbolju priliku da vrlo vjerojatno odluči pitanje pobjednika imao je Thiago Silva, ali on pogađa stativu.

Kazna za propušteno je došla u deset minuta prije kraja, kada na drugoj stativi najbolje reagira Vydra nakon ubacivanja Jay Rodriguez.

"Ovo je nogomet, gosti su postigli gol, mi nismo iskoristili svoje prilike. Zato svi vole nogomet. Igrali smo dobro, ali nismo zabili taj drugi gol koji bi vrlo vjerojatno odlučio utakmicu. Da smo ovu utakmicu igrali 100 puta, pobijedili bismo 99 puta. Danas je nismo dobili" pojasnio je Tuchel.

Navijači Norwich su napokon imali malo razloga za slavlje. Do prve pobjede u ovoj sezoni njihova momčad je došla u gostima protiv neugodnog Brentforda. Gosti su po prvi put ove sezone uspjeli povesti u jednoj utakmici, zahvaljući Normannu koji pogađa u šestoj minuti. Nakon toga Norgaard je u prilici, ali Krul sjajno brani. Na drugoj strani Charlie Goode ruši Teemu Pukkija u kaznenom prostoru, Finac je siguran s bijele točke za velikih 0:2.

Henry je uspio prepoloviti zaostatak gostiju na pola sata prije kraja utakmice, ali su se popularni "kanarinci" obranili.

Crystal Palace igra u dobroj formi. Danas su uspjeli uzeti nova tri boda protiv uvijek neugodnog Wolverhamptona. Golovi Wilfrieda Zahe i Conora Gallaghera pomogli su Crystal Palaceu da nastavo svoj odličan niz od šest utakmica bez poraza. Utakmica je odlučena u posljednjih pola sata. Zaha je u 61. minuti načeo goste, Gallagher je 17 minuta kasnije potvrdio trijumf Palaca.

Kopirati
Drag cursor here to close