Nakon oštećenja travnjaka

Kevelj: I ranije smo prijavljivali MUP-u problem s dronovina iznad stadiona

"Nažalost, već nekih mjesec, mjesec i pol dana nad stadionom su kružili ti dronovi, mi smo svaki put slučaj prijavljivali policiji, ali mi nismo imali nikakvih povratnih informacija", kaže prvi čovjek Veleža.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2024. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poslijepodnevnim i večernjim satima u nedjelju došlo je do oštećenja travnjaka na stadionu Rođeni. Prema tvrdnjama ljudi koji rade na stadionu i pojednih snimaka koji se pojavili u medija, iz drona je ispuštena tečnost nakon koje su pojavila oštečenja na samom travnjaku.

"Kao što se može vidjeti jeste, teren je oštećen. Neka tečnost je prosuta, nakon koje su jutros bila vidljiva oštećenja na terenu. Mi smo sve prijavili, dolazila je policija, napravljen je uviđaj, bili su na terenu i krim inspektori. Nažalost, već nekih mjesec, mjesec i pol dana nad stadionom su kružili ti dronovi, mi smo svaki put slučaj prijavljivali policiji, ali mi nismo imali nikakvih povratnih informacija. Ipak ovo u nedelju što se dogodilo, mi smo snimili, ovaj put se radilo o puno većem dronu, nije to bila nikakva igračka, nešto dječije, ovaj put je to bilo nešto ozbljnije", naglasio je u izjavi za Bljesak.info prvi čovjek Veleža, Senad Kevelj.

Iz MUP-a HNŽ-a se nisu oglašavali, tek je u biltenu registirana prijava iz koje je potvrđeno kako je napravljen očevid.

"5.5.2024. godine, u 22.00 sati, u PS Mostar Sjever prijavio je djelatnik na održavanju stadiona "Rođeni" u Vrapčićima da je došlo do oštećenja travnjaka na navedenom stadionu u dužini od oko 15 metara, na nepoznat način. Lice mjesta osigurano do vršenja očevida", stoji u biltenu MUP HNŽ-a.

Još uvijek nije poznato tko stoji iza svega, a o uzrocima i okolnostima znat će se nakon očevida.

Kopirati
Drag cursor here to close