ZoološkI vrt Zagreb

Kent prognozirao pobjedu Hrvatske nad Škotskom

U vanjskoj nastambi gibona u Zoološkom vrtu grada Zagreba postavljene su kutije sa zastavama Hrvatske i Škotske koje su punjene istim voćem i povrćem.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2021. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kent prognozirao pobjedu Hrvatske nad Škotskom

Zagrebačka obitelj gibona svojim je prognoziranjem pobjednika večerašnje utakmice Hrvatske i Škotske reflektirala dosadašnju igru hrvatske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu. Gibonu Kentu nedostajalo je odlučnosti i borbenosti.

U vanjskoj nastambi gibona u Zoološkom vrtu grada Zagreba postavljene su kutije sa zastavama Hrvatske i Škotske koje su punjene istim voćem i povrćem. U trku prema kutijama najbrža je bila mlada gibonica Fiona, a slijedila ju je sestra Dora. Njihovi su pak roditelji Kulička i Kent lagano prilazili omiljenoj hrani. Otac obitelji gibona pritom nije prštao entuzijazmom. Pustio je ženski dio obitelji da se časti – prvo malo iz škotske, pa potom malo iz hrvatske kutije.

Budući da su sve oči okupljenih ispred nastambe bile uperene u Kenta, svima je kidao živce. Dugo se i sporo kretao između dviju kutija.

''Kentu nikada nije trebalo ovoliko vremena da da prognozu utakmice! Djelovao je zbunjeno, no važno je da je na kraju izabrao hrvatsku kutiju. Nadamo se da će se njegova prognoza ostvariti te da će Hrvatska izboriti nastup u osmini završnice Europskog nogometnog prvenstva'', kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Za razliku od Svjetskog nogometnog prvenstva kada je Kent točno prognozirao pobjednike utakmica u kojima je igrala Hrvatska, na ovom Europskom prvenstvu sa svojim prognozama zapinje. Zbog toga se u Divljem srcu grada nadaju da je konačno pogodio pobjednika te da će večerašnja utakmica biti prekretnica u njegovim ovogodišnjim prognozama, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close