Rjeka čeka Inter

Kek: Nema mjesta euforiji

Sport / Nogomet | 29. 04. 2017. u 11:31 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama Rijeke i Dinama nastavlja se hrvatsko prvenstvo. U sklopu 31. kola prvoplasirani Riječani dočekuju na Rujevici od 19 sati Inter Zaprešić, a u goste maksimirskoj momčadi od 15 sati dolazi posljednja momčad lige - Cibalia.

Rijeka i Inter odigrali su ove sezone tri utakmice i dvije su završile pobjedom momčadi Matjaža Keka, a prvi ogled je u Zaprešiću završio remijem (1:1), piše HRT.

“Zgusnut program prvenstva nije nam dozvoljavao veliko veselje. Dolazi nam protivnik koji nam je već znao zagorčati život. U ovoj situaciji nas čeka zahtjevna utakmica i koja dolazi nakon velikog emocionalnog pražnjena. Inter je protivnik koji zaslužuje poštovanje i respekt”, rekao je Kek, trener Rijeke.

Iako šest kola prije kraja imaju osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama, Slovenac ne vidi razloga za euforiju.

“Ne vidim razloga za euforiju u momčadi. Naravno, može biti veselja i radosti jer smo na dobrom putu, ali sve ostalo je podcjenjivanje”, ustvrdio je Kek.

“Takav je naš život i trenutak u kojem jesmo. Guštam u ovom trenutku, kao što sam trpio protiv Osijeka dok nismo dali drugi gol. Prije svega uživam u tome kako oni reagiraju. Privilegij je voditi ovakvu ekipu i ove igrače”

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close