Trener Širokoga Brijega

Karačić: U Sarajevo po (bod)ove za povratak u ''gornji dom''

Derbi 15. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Širokoga Brijega igra se u subotu, 2. studenoga, s početkom u 17:00 sati na stadionu Koševo u Sarajevu.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2019. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi protiv Sarajeva po mnogočemu je posebna utakmica, priznaje to i trener Širokoga Brijega Toni Karačić u najavi još jednog dvoboja ove dvije momčadi iz vrha bh. nogometa.

''Ovo je derbi kola, a uz to utakmice Sarajeva i Širokoga Brijega su zaista specifične. Mi u dobrom ozračju očekujemo derbi, istina imamo problema s kartoniranim igračima (Marić, Franjić) i ozljedama (Knežević), ali želimo s pozitivnim rezultatom na Koševu uhvatiti priključak s 'gornjim domom' prvenstvene ljestvice'', izjavio je šef stručnog stožera Širokoga Brijega.

Karačić je kazao i kako je Široki Brijeg u fazi rezultatske stabilizacije, ali i da su ''Plavo-bijeli'' do sada ''prosuli'' previše bodova da bi si taj luksuz mogli dopustiti i u nastavku prvenstva.

''Jer, sada smo u sredini ljestvice, ali to nas ne zadovoljava. Želimo biti gore, pri vrhu, a za to moramo osvajati bodove, bez obzira protiv koga i gdje igramo. Uspjeh u derbiju značio bi naznaku našeg povratka u 'gornji dom', a s pozitivnim rezultatom protiv Sarajeva u još boljem i kvalitetnijem ozračju dočekali bismo preostale utakmice ove jeseni'', zaključio je Karačić.

Derbi 15. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Širokoga Brijega igra se u subotu, 2. studenoga, s početkom u 17:00 sati na stadionu Koševo u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close