Poraženi na Otoci

Karačić: Problemi u prvom dijelu usmjerili utakmicu

Sport / Nogomet | 02. 10. 2016. u 11:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Olimpica tvrde da su odigrali najbolju utakmicu sezone, u Širokom su zbunjeni i razočarani. 

Znali su na Pecari da imaju dobru šansu protiv momčadi koja je problema ima na terenu i van njega, ali znali su dobro i to da imaju i svojim problema - s formom i nekompletnim kadrom. 

U konačnici, rezultat je pokazao kako stvari zapravo stoje - Olimpic je slavio 3:1. 

“Bila je zahtjevna utakmica, znali smo da je ulog velik”, ocijenio je trener Branko Karačić, čija momčad je sada u nizu od tri prvenstvena susreta bez pobjede.

“Cijeli tjedan smo se spremali za Olimpic, znali smo da smo kvalitetnija ekipa i da moramo kroz tečnu igru i dominaciju ostvariti svoj cilj. Međutim, u prvom dijelu susreta  imali smo određene probleme, ali vjerovali smo da možemo održati neizvjesnost i da će na kraju utakmica otići u našu korist, što se nije dogodilo”, konstatirao je strateg Širokog. 

“Prvi gol smo primili nakon kornera i prilike za nas, koja se pretvorila u kontranapad i pogodak Olimpica. Morali smo praviti prekid, a desilo se da nas šest igrača Olimpica pretrči i postigne taj gol. U drugom dijelu smo morali riskirati, a Olimpic je u nekoliko navrata dobrim reakcijama spasio golman Bandović. Olimpic je iskoristio svoje šanse i zasluženo pobijedio - zaključio je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close