pobjednički povratak

Karačić: Prije utakmice bih potpisao bod, ali svi ćemo morati riskirati

Sport / Nogomet | 16. 08. 2015. u 10:36 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branko Karačić po povratku iz Bahraina preuzeo je Vitez i već u prvoj utakmici donio veliko zadovoljstvo navijačima tog kluba.

Bivši trener Širokog Brijega i Zrinjskog vodio je svoju novu momčad do pobjede 1:0 u Vrapčićima, što su bili prvi bodovi ovog kluba u novoj sezoni.

“Vitez ima puno dobrih igrača, to su igrači koji su stekli veliko iskustvo u Premijer ligi, no na početku ove sezone nisu imali sreće. Imali su dva teška gostovanja i u domaćoj utakmici od Željezničara poraženi su golom u zadnjim minutama. Zato je ova pobjeda jako važna da igrači povrate samopouzdanje i da se posvete zajedničkom cilju, ostanku u ligi”, kazao je Karačić poslije utakmice, priznavši da se u Vrapčićima nadao i bodu.

“Svakako da bih prije utakmice potpisao remi, ali s obzirom da iz lige ove sezone ispada šest klubova svi treneri klubova koji se bore za ostanak morat će preuzimati rizik i ići na pobjedu čak i na gostovanjima. Mi smo to napravili. Zadovoljan sam kako smo odigrali, jer osim u prvih pola sata, kada nas je Velež nadigrao, u ostatku utakmice domaći nas nisu ozbiljnije ugrozili”, dodao je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close