Reakcije

Karačić presretan i ponosan, Musa: Teško će ovo Zrinjski ispustiti do kraja

Sport / Nogomet | 05. 04. 2014. u 18:54 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sreća Branka Karačića nakon nevjerojatne pobjede nad Širokim Brijegom pod Bijelim brijegom bila je pregolema iz više razloga.

Osim same pobjede i tri boda s kojima je sada Zrinjski u vodećoj poziciji u borbi za titulu, Karačić je svladao bivšu ekipu, klub koji ga je otpustio kada je bio drugi i to nakon što je 80 minuta bio u izgubljenom položaju.

“Presretan sam i ponosan nakon ovakve pobjede. Hvala igračima na ovakvoj pobjedi, ali i navijačima koji su nas nosili i odveli nas do preokreta. Sad smo najozbiljniji kandidat za titulu”, govorio je Karačić poslije utakmice.

Trener Širokog Brijega Slaven Musa nakon ovakvog poraza, kada je njegova ekipa već bila slavila, smatra da će se ekipa s Pecare teško vratiti u borbu za titulu. “Problem je što je do kraja ostalo malo kola i teško je očekivati neki kiks protivnika. Nije lako nakon ovakog poraza, ali moramo dalje i pokušat ćemo pobijediti Slaviju”, rekao je Musa.

Zrinjski je prvi gol primio nakon pogreške obrane, a drugi iz kontranapada. Širokobriježani su mogli dati još koji, no sreća je sačuvala Mostarce i onda ih obilato darovala u završnici.

“Mi smo sasvim dobro igrali na početku, ali nas je iznenadio i zbunio gol gostiju koji je postignut sasvim slučajno. Očekivao sam bolju reakciju početkom drugog dijela, ali to se nije dogodilo”.

Stevo Nikolić je s dva gola donio Zrinjskom izjednačenje, no Karačić smatra da je on morao realizirati “zicer” na početku.

Ipak, trener Zrinjskog pogodio je s izmjenama, jer su Simeunović, Šćepanović i Stojanović sudjelovali kod sva tri gola.

“Govorio sam da će igrači koji uđu u drugom poluvremenu donijeti prevagu i sretan sam što se upravo to dogodilo. Dali su ton našoj igri i preokrenuli tijek susreta”.

Zanimljivo, jedanaesterac koji je Crnov realizirao duboko u sudačkoj nadoknadi bio je prvi koji je dosuđen za Zrinjski u čitavoj sezoni!

“Hvala dragom Bogu da je tako ispalo, a hvala i Crnovu koji je pogodak posvetio baš meni”.

Kopirati
Drag cursor here to close