Trener Širokog Brijega

Karačić: Ova tri boda su rezultatski vrlo bitna za nas

Širokobriježani su s 2:0 pobijedili Slobodu u susretu 13. kola Premijer lige BiH igranom pred praznom Pecarom.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovo je zaslužena, ali veoma teško izborena pobjeda. Teško je bilo igrati bez podrške navijača s tribina. No, ova tri boda su rezultatski vrlo bitna za nas, konačno smo se stabilizirali u sredini tablice, a sada želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima kako bi se vratili u sami vrh'', izjavio je trener Širokoga Brijega Toni Karačić nakon utakmice sa Slobodom. 

Širokobriježani su s 2:0 pobijedili Slobodu u susretu 13. kola Premijer lige BiH igranom pred praznom Pecarom. Toni Jović u doveo je domaće u vodstvo u 35. minuti kada je pogodio iz slobodnog udarca, a konačnih 2:0 postavio je Bernardo Matić u 50. minuti susreta.

''Plan je bio kroz sustav 3-5-2 biti što kvalitetniji u posjedu lopte, izvršiti pritisak na protivnika, ali nismo bili dobri u tim trenutcima. Nakon ozljede i izlaska Josipa Kvesića bili smo primorani mijenjati sustav igre i onda je došao i vodeći pogodak. U nastavku smo na vrijeme postigli pogodak, imali još nekoliko prilika, ali ponovno nismo pokazali mirnoću u završnici. Ipak, na kraju smo slavili veoma bitnu pobjedu'', kazao je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close