Kup BiH

Karačić na Babovac šalje kombinirani sastav

Sport / Nogomet | 29. 09. 2014. u 11:40 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedam utakmica osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine igra se u srijedu, a jedna će se odigrati sutra. Sloga u Ljubuškom dan ranije čeka mostarski Zrinjski koji bi ionako bio veliki favorit, a sada još dolazi osokoljen pobjedom u gradskom derbiju.

“Svi igrači su zaslužili prolaznu ocjenu. Kontrolirali smo utakmicu od prve do posljednje minute i naravno da smo sretni zbog pobjede. Napokon sam i ja dočekao prvu pobjedu protiv Veleža kao trener Zrinjskog, tako da je zadovoljstvo još veće, ali imamo nova tri boda i to je ono što je najvažnije”, govorio je poslije pobjede nad Veležom (2:0) trener Zrinjskog Branko Karačić.

Utakmica protiv Sloge dolazi samo tri dana nakon derbija, pa je posve izvjesno da će Karačić na stadion Babovac poslati ispremiješan sastav.

“Derbi je iscrpio igrače, tako da ćemo u toj utakmici sigurno napraviti nekoliko promjena u sastavu kako bismo osvježili momčad, ali i rasporedili snage, s obzirom da nas u subotu čeka nova važna utakmica u borbi za bodove”, dodaje Karačić.

Kada smo već kod rezervnog sastava, treba reći da je mladi Ivin Tirić, koji je u petak doživio potres mozga nakon sudara sa suigračem Durakom, pušten iz bolnice dan poslije i osjeća se bolje, no vjerojatno neće putovati u Ljubuški.

Susret između Sloge i Zrinjskog igra se u utorak u 15 i 30.

Kopirati
Drag cursor here to close