vitez na piroti

Karačić i Barišić otpimisti pred susjedski derbi

Sport / Nogomet | 07. 04. 2016. u 12:34 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Nogometnog kluba Vitez, nakon subotnje pobjede protiv Drine, nalazi se na osmoj poziciji Prmeijer lige BiH, a za dva dana ih očekuje još jedan važna utakmica kada gostuju na stadionu Pirota kod domaćeg Travnika.

"Znamo da je ovo proljeće Travnik pružao dobre partije, no nije imao sreće i došao je u nezavidnu situaciju. Međutim, to nije naš problem, mi znamo što želimo, a to je nastaviti kontinuitet dobrih igara i postizanja dobrih rezultata, i to će biti naš osnovni cilj u utakmici protiv naših sportskih prijatelja, ekipe Travnika", kazao je na konferenciji za novinare trener Vitežana Branko Karačić, osvrnuvši se na pojedince iz redova domaćina.

''Imaju nekoliko izuzetno kvalitetnih pojedinaca, od Aleksića, koji je izuzetno kvalitetan u ofenzivnom skoku, Smajića, koji je vrlo kvalitetan dribler, Jelića, koji je za mene jedan od boljih veznih igrača, znamo i da je Kouadio vrlo hitar i brz, tako da ćemo morati u svakom trenutku biti oprezni kako bismo došli do boda ili više'', dodao je hrvatski stručnjak.

Hrvoje Barišić, igrač koji već duže vrijeme pruža sjajne partije u dresu Viteza, vjeruje u sebe i svoje suigrače, priopćeno je iz NK Viteza.

"Možemo preuzeti ulogu favorita, što pokazuje i tablica i naša dobra igra i forma. Sigurno da neće biti lako igrati jer su utakmice poput ove s Travnikom derbi, ali vjerujem u svoje suigrače. Ako damo sto posto svojih mogućnosti, kao što smo do sada u ovih pet utakmica, mislim da pobjeda neće doći u pitanje", kazao je Barišić.

Jedan od najiskusnijih nogometaša Viteza Armin Kapetan dodao je kako dobar rezultat za Vitežane neće izostati ako u utakmicu uđu "hladne glave".

"Složio bih se sa šefom i Barišićem da smo mi favoriti u ovoj utakmici i znamo šta nas očekuje. Ono što je važno jeste da uđemo čiste glave i pokažemo ono što najbolje znamo. Kvalitetnija smo ekipa i mislim da, ako prikažemo igru iz prethodnog razdoblja, pozitivan rezultat po nas ne bi trebao izostati", kazao je Kapetan.

Utakmica Travnik – Vitez na rasporedu je u subotu u 16:30 sati, na stadionu Pirota u Travniku.

Kopirati
Drag cursor here to close