Kao iz topa!

Kamerman pogođen loptom u glavu: Morali ga odvesti u bolnicu!

Pogođenom suradniku jedne TV kuće medicinari su pet minuta ukazivali pomoć iza gostujućeg gola, a onda je sanitetskim vozilom odvezen sa stadiona.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2018. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da posao fotoreportera i kamermana na nogometnim utakmicama može biti rizično zanimanje, javnost se uvjerila mnogo puta. Mnogi se još uvijek živo sjećaju ''klizećeg'' starta Mandžukića i društva na meksičkog fotoreportera u polufinalu Svjetskog prvenstva, nakon pobjedničkog pogotka protiv Engleske.

U današnjem susretu njemačke Bundeslige između VfL Wolfsburga i BSC Herthe, jedan je kamerman nokautiran u pravom smislu te riječi!

Utakmica je praktično bila tek započela, a u četvrtoj minuti Jerome Roussillon, lijevi branič Wolfsburga uputio je jedan oštar udarac s distance i pogodio jednog kamermana ravno u glavu.

Pogođenom suradniku jedne TV kuće medicinari su pet minuta ukazivali pomoć iza gostujućeg gola, a onda je sanitetskim vozilom odvezen sa stadiona.

Zbunjeni Roussillon se duboko ispričao žrtvi svog snažnog šuta, a snimatelj je očito trebao i dodatnu pomoć u obližnjoj bolnici.

Luda utakmica - još luđi golovi

Utakmica između Wolfsburga i Herthe bit će upamćena i po kasnim zgodicima, od kojih su dva postignuta u sudačkoj nadoknadi.

Prvo je Hertha u 61. minuti povela golom kojeg je postigao Javairô Dilrosun, da bi domaćini izjednačili u 87., a strijelac je bio Yunus Malli.

Ondrej Duda je u 91. minuti postigao efektan zgoditak iz slobodnog udarca i činilo se da će bodovi otići u Berlin. U zadnjim trenutcima utakmice bod je Wolfsburgu uspio spasiti Admir Mehmedi.

U prvoj postavi Wolfsburga bio je Josip Brekalo, a Vedad Ibišević predvodio je momčad Herthe.

 

Kopirati
Drag cursor here to close