The Hurricane

Kane svojim izborom dobrih ekipa na Euru nasekirao Hrvate

"Ima odličnih momčadi – Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal – i za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih. To je izazov. Ali znam i da niti jedna od njih ne želi igrati s nama".
Sport / Nogomet | 05. 06. 2021. u 22:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Tottenhama Harry Kane dao je svoj pogled na najveće favorite nadolazećeg EURA-a, ali nikoga od protivnika Engleske u fazi po skupinama, a hrvatski mediji nisu previše sretni što Hrvatsku uopće nije spomenuo.

Englezi ponovno očekuju veliki uspjeh od svoje reprezentacije, a istome se nada i Kane koji tvrdi da bi kraj reprezentativne karijere bez trofeja za njega bio neuspjeh.

"Nadam se da mi majka neće zamjeriti što otkrivam njene godine, no ona je rođena 1966. Otac mi je rođen 1964., dakle bile su mu dvije godine kad je Engleska osvojila Svjetsko prvenstvo. Već jako dugo čekamo i na nama je da te stvari ispravimo. Svoju ću karijeru smatrati promašenom ne budem li s Engleskom osvojio neki veliki naslov", rekao je Kane.

"Znam da smo još u procesu napretka, da imamo mjesta za unaprijediti našu igru, ali to je cilj i ja mislim da ga možemo ostvariti. Spremni smo na sve. To nije samo moje mišljenje, to je i mišljenje mojih suigrača".

Potom je Kane počeo nabrajati momčadi koje je nazvao sjajnima. Hrvatsku u tom nizu nije spomenuo.

"Ima odličnih momčadi – Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal – i za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih. To je izazov. Ali znam i da niti jedna od njih ne želi igrati s nama. Svjesni su naše snage", zaključio je Kane.

Kopirati
Drag cursor here to close