Najskuplji vratar HNL-a

Kalinić: Bilo je vrijeme za novi korak

Sport / Nogomet | 28. 12. 2016. u 08:44 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hajduk je ostao bez pouzdane jedinice, ali i solidno zaradio. Lovre Kalinić je u Gent prešao za, kada govorimo o vratarskim transferima iz HNL-a, rekordnih tri milijuna eura.

“U Hajduku sam stekao vratarsko ime, došao u reprezentaciju i postao zanimljiv europskim klubovima. Prije godinu dana nije realiziran transfer za koji smo svi bili uvjereni da je gotov, a znate kako su specifični vratarski transferi”, komentitrao je Kalinić na odlasku.


“Ostao sam miran i strpljiv, a Klub mi je pružio sve u skladu sa svojim mogućnostima. Nastavio sam raditi i došla je ponuda Genta s kojom smo svi zadovoljni”, dodao je.

Hajduk će, ističe, ostati u srcu...

“Imam 26 godina, u Hajduku sam 17 godina i smatram da je vrijeme za novi korak. Hajduku sam dao puno dobrih utakmica i osigurao dobar transfer, a ponavljam, Hajduk je meni dao sve i bit ću ambasador Kluba i u nastavku svoje karijere.”

“Split je moj grad, Hajduk moj klub i vratit ću se prije ili kasnije. Moji nasljednici Dante Stipica i Ivo Grbić su odlični vratari i uvjeren sam da će kao i gotovo uvijek u Hajduku, vratari biti jaki dio momčadi. Gent je novi izazov. Novac koji daju dokaz je da me cijene i vjerujem da ćemo zajedno do velikih stvari”, zaključio je Kalinić.

Kopirati
Drag cursor here to close