Rođeni se dižu

Kalajdžić: Bod s Pirote ovjeriti pobjedom protiv Jedinstva

Sport / Nogomet | 08. 08. 2016. u 07:23 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na prvotne najave iz njihovog tabora, Rođeni su u Travniku trebali glatko izgubiti, ali to se nije dogodilo.

Velež je na startu kampanje u Prvoj FBiH na Piroti osvojio bod, s kojim je struka više nego zadovoljna.

“Prezadovoljni smo rezultatom, ali pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Ono što nam je važno je da nismo bili podređen protivnik u Travniku”, izjavio je trener Avdo Kalajdžić za Dnevni list.

“Kad znamo u kakvoj smo situaciji otišli na gostovanje, jer neki igrači još nisu fizički spremni, možemo biti zadovoljni. Igračima čestitam na borbenosti i zalaganju koje je i donijelo rezultat. Zahvaljujem se navijačima koji su nas u velikom broju došli podržati, dodao je.

Bio je to ohrabrujući bod, koji je barem na trenutak aktualne probleme gurnuo u stranu, ali Kalajdžić dobro zna da Pirota uskoro mora u arhivu.

“Ovaj bod nam neće puno značiti ukoliko u sljedećoj utakmici protiv Jedinstva ne osvojimo sva tri. Travnik smo već ostavili iza nas i okrenuli se Jedinstvu. Oni su također izgubili i sigurno će tražiti da to nadoknade preko nas, međutim mi imamo svoj cilj.”

“Nova uprava nam je dala nadu i povjerenje, a ovaj rezultat je dobar početak za postavljanje kluba na željene temelje, zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close