Serie A

Kakav poraz Verone: U gostima kod Milana vodili 2:0 i - izgubili!

Skoro sat vremena Tudorova Verona je Rossonerima držala nogometnu lekciju, a onda se potpuno raspala. Milan je od 0:2 stigao do 3:2 i popeo se na vrh ljestvice.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2021. u 23:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Milana stigla je do sedme pobjede sezone iako je na poluvremenu gubila 0:2 od Tudorove Verone.

Ante Rebić našao se u početnoj postavi Milana, ali je dvoboj napustio u 36. zbog ozljede.

Umjesto bivšeg hrvatskog reprezentativca u igru je ušao Rafael Leao koji je bio najbolji i najaktivniji igrač Milana u nastavku utakmice u kojem su Rossoneri stigli do preokreta i barem privremenog skoka na vrh ljestvice.

Posljednjih 13 minuta utakmice odigrao je i Zlatan Ibrahimović kojem je ovo bila tek druga utakmica sezone.

U semoj minuti Miguel Veloso glavom je, nakon odbijanca, poslao loptu u for Gianluci Caprariju koji pogađa za vodstvo gostiju.

U 24. minuti Nikolu Kalinića ruši u šesnaestercu Alessio Romagnoli, a sudac Prontera pokazuje na bijelu točku. Antonin Barak sigurno je pogodio za vodstvo Verone 2:0.

Početkom nastavka Pioli je uveo Castilleja i Krunića, umjesto Saelemaekersa i Maldinija.

Leao je u 59. minuti centrirao u suparnički kazneni prostor gdje se našao Olivier Giroud koji je zabio svoj treći gol u Milanovom dresu.

Milan je izjednačio u 76. Sjajni Leao petom je proigrao Castilleja, koji je bio u klinču Boška Šutala i Faraonija i dobio penal kojeg je realizirao Franck Kessie.

Minutu kasnije u igru je ušao Zlatan Ibrahimović, a već u 78. Milan je stigao do preokreta. Castillejo je centrirao, a Koray Gunter u maniri vrsnih strijelaca vara Montipa i postiže autogol za 3:2.

Veroni je to prvi poraz otkako ih je preuzeo Igor Tudor.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close